12/05

Jakten på tunikan

Idag gick jag till Mörby för att hitta en så snygg tunika. Hade den på en plåtning för ett tag sedan och har sedan dess väntat på att den skulle komma till butik… Det hade den gjort och sålt slut. Som tur var fanns den kvar på webben (var slut där häromdagen) så jag gick lite i onödan. Får tacka hm för 7km träning :)

Träffat en kompis som jag bodde med i Paris ett tag med idag. Hon hade sin söta dotter med sig. Lite skillnad på våra liv idag från då. Vi kunde dock med lätthet säga att livet helt klart var bättre nu än då! 

  

11/05

Härlig dag

Idag var jag inne i stan en sväng. Fick avnjuta en simpel men underbar lunch i parken. Solen sken och jag var omringad av vita tulpaner, svårslaget. 

Åkte sedan hem och hämtade Stella på förskolan. Så mysigt att hämta i god tid och ha hela eftermiddagen kvar. Blev fika vid sjön med hennes bästis, livet leker.

Har klickat hem en superfin sandlåda till tjejerna ikväll. Kommer bli toppen att ha den här ute. Hoppas katterna låter bli av använda den som toa :/

   
    
 

9/04

Min trädgård 

Stella kom hem idag från förskolan och sa “åh min trädgård”. Härligt att kunna ge sina barn det. Tyvärr har alla mina tulpaner blivit uppätna av rådjur eller haren men det är ganska fint ute ändå. Här kommer lite bilder…

   

       

6/04

Hemma igen

Alltid lika underbart att komma hem. Jag älskat att resa och hitta på saker. Jag har alltid haft ett behov av att se min omkring och byta miljö ibland om ens för en liten stund. Det är dock först sedan vi flyttade hit till huset som jag kan njuta av att komma hem. Som att jag blir hel när jag stiger innanför dörren, min borg och fasta punkt. Efter att bott i tredje och andrahand i många år så är det kanske just därför man uppskattat att ha sitt egna hem. Tänk vilken lyx! Många är utan hem och en trygg plats, jag tänker ofta på vilket välsignat liv jag lever. Tacksamheten är total.

Idag har jag putsat fönster och packat upp från påsken. Blev ett gäng goda våfflor till lunch. Stella kallade dem för “toffffflor” näää våfflor sa vi. “Okej, våvåtoflor”…. Får öva lite på det där.

Har nog brutit min tå, gör så ont. Stella gungade och välte på en stol, jag hade foten under och så PANG. En blå tå gör att min vanligtvis ganska så eleganta gång nu mera ser ut som någon som är påväg hem från Blåkulla efter att ramlat av kvasten några gånger.

  

5/04

Sista dagen på ön

Idag åker vi hem igen efter en mysig helg på Gotland. Igår var vi mest inne för det blåste på tvären och slaskade ute. Tjejerna letade påskägg och vi vuxna barn också. Är verkligen en mysig grej med påsken. 

I fredags var vi ju på Fårö, helt magiskt vid havet. Stranden där vi hade vår bröllopsfest för snart två år sedan kommer alltid kännas speciel.