6/04

Hemma igen

Alltid lika underbart att komma hem. Jag älskat att resa och hitta på saker. Jag har alltid haft ett behov av att se min omkring och byta miljö ibland om ens för en liten stund. Det är dock först sedan vi flyttade hit till huset som jag kan njuta av att komma hem. Som att jag blir hel när jag stiger innanför dörren, min borg och fasta punkt. Efter att bott i tredje och andrahand i många år så är det kanske just därför man uppskattat att ha sitt egna hem. Tänk vilken lyx! Många är utan hem och en trygg plats, jag tänker ofta på vilket välsignat liv jag lever. Tacksamheten är total.

Idag har jag putsat fönster och packat upp från påsken. Blev ett gäng goda våfflor till lunch. Stella kallade dem för “toffffflor” näää våfflor sa vi. “Okej, våvåtoflor”…. Får öva lite på det där.

Har nog brutit min tå, gör så ont. Stella gungade och välte på en stol, jag hade foten under och så PANG. En blå tå gör att min vanligtvis ganska så eleganta gång nu mera ser ut som någon som är påväg hem från Blåkulla efter att ramlat av kvasten några gånger.

  

Kommentera inlägg
  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>