GlamTime

SONY DSC

Framgångssagan GlamGlow är det knappast många som missat, märket som på 4 år blivit en miljardindustri och som startade kring middagsbordet hos paret Dellimore i sunny California. Det var faktiskt skådespelaren Keanu Reeves som efterlyste en produkt som ger en Wow-effekt på bara 10 minuter för att slippa långa behandlingar på salong varpå hans vänner Glenn och Shannon började spåna på idén kring en magisk produkt. GlamGlow var född. Serien som nu består av fem olika ansiktsmasker har vunnit mängder av priser och finns över hela världen.

Så vad är då hemligheten? Den stavas Teaoxi Technology och är ett komplex av super-antioxidanter som, beroende på produkt, innehåller en blanding av leror, oljor och botaniska extrakt. Ansiktsbehandling på burk för hemmabruk för både män och kvinnor och alla sorters hudtyper som, för bästa resultat, används en gång i veckan och gärna efter varandra. Det bästa av allt, man ser resultat direkt!

Börja med Youthmud för den ultimata exfolieringen, huden blir slät, mjuk och klar. Dessutom verkar den uppstramande på huden och ger lyster, plus poäng!

När smuts och döda hudceller är borta från hudytan är det dags för Supermud som rensar bort orenheter djupare ner i huden. Masken innehåller flera olika syror som jämnar ut huden samt har en läkande effekt på ärr och akne tack vare aloevera och lakrits. Lermasken absorberar med hjälp av bland annat kol smuts, pormaskar och överflödigt talg och man ser hur effektiv den är efter bara några minuter.

Nu är det dags för fuktmasken Thirstymud som är den perfekta fuktbomben för huden, fylld med honung, cocos, vitaminer och ingefära samt hyaluronsyra ger den återfuktning på både hudytan och på djupet.

Tips är att lägga den på kvällen och låt den verka över natten eller under flygresor för att rädda huden mot den torra kabinluften. Har du en tendens att bli torr under dagen eller sitter ditt makeupunderlag dåligt? Låt då Thirstymud ersätta din dagcreme, applicera ett tunt lager mask efter serum och låt den verka under dagen som en fuktboost och primer.

Men vi får inte glömma bort området kring ögonen där huden är som tunnast och linjer och rynkor visar sig först. Så klart är GlamGlow Brightmud lösningen! Ögonmasken som trollar bort svullnader, mörka ringar, linjer, rynkor och torr hud på bara 3 minuter. Vi på Lilac blir lyriska av bara tanken och om vi försvinner från etern för en stund så är det för att vi GlamGlowar oss och njuter allt vad vi kan J

 

Den senaste produkten i GlamGlow familjen är Powermud som är det perfekta komplementet till din rengöring och som används en gång i veckan. Beroende på daglig rengöring kan rester av makeup och smuts finnas kvar på hudytan. Storstädning en gång i veckan med oljor, leror och aminosyror för ren, klar, jämn och strålande hy. Ja tack!

Alla produkterna kostar 449kr och det finns även provapå-tuber som räcker till 2-3 appliceringar för 149kr

 

 

 

 

 

Senaste inlägg