Lyxa till det i vinter

Förnya och ladda upp badrumsskåpet med hudvårdsprodukter inför vintern. I regel så blir vår hy torrare på vintern då luftfuktigheten sjunker och växlingar mellan inomhus- och utomhus temperatur påfrestar huden rejält. Ett bandage av fukt och näring är det som behövs och skäm gärna bort huden med ansiktsmasker så ofta du kan.

La Prairie Ice Crystal Series, 300w

 

La Prairie’s fantastiska Cellular Swiss Ice Chrystal Collectiom är det ultimata lyxen och räddningen för vinter torr hy. Serien består av en närande serumolja och lyxig creme som smälter in i huden och ger underbar komfort. De effektiva ingredienserna är två blommor och en alg som lever i alperna och som blommar året runt tack vare deras överlevnadsförmåga mot snö och is. Nu är det dags för vår hud att överleva vintern också! Serumet lugnar irriterad och torr hy, tillför fukt och näring. Cremen återfuktar, stärker hudens förmåga att skydda sig samt att den effektiva formulan bygger upp hudens fuktbarriär så vi inte blir av med den fukt vi tillsatt. Dessutom jobbar produkterna mot ålderstecken som rynkor och linjer och hudens fasthet. Win-win tycker vi på Lilac!

För alla som inte har de extra tusenlapparna att lägga på hudvård så finns det så klart alternativ. Ett riktigt närande bandage och effektiv hjälp mot de första ålderstecknen får du av Lancômes creme Génefique Nutrics 795kr, Sampars So Much to Dew cream dränker huden med fukt med hjälp av hyaluronsyra som tillför 24-timmars återfuktning 350kr och till natten; Skin Best från Biotherm ger nattlig återhämtning, fukt, näring och boostar cellförnyelsen för en yngre hy med reducerade ålderstecken 665kr

krämer, 600w

 

 

Senaste inlägg