MHMP Design

monaprints

Hon har slagit igenom via Instagram och har nu ett samarbete på gång med modedesignern Yvette Hass. MHMP Design är en nykomling som är här för att stanna med sina moderna illustrationer och förkärlek för makeup som syns i hennes verk. 

- Jag är uppvuxen i en liten stad i norra Sverige som heter Skellefteå där jag var bosatt tills jag fyllde 19 år. Jag valde att flytta för att studera konst i ett år samt grafisk design i tre år men också för att upptäcka världen och påbörja min karriär som frilansande illustratör som jag bland annat jobbar med i dagsläget.

Jag hittar min inspiration från en rad olika konstnärer, fotografer, grafiska formgivare och modetidningar. Mina favoritkonstnärer är Cassandra Rhodin och Stina Persson. Dessa svenska kvinnor inspirerar mig och motiverar mig att fortsätta skapa konst. Kraftfulla verk som har ett feminint inslag som jag verkligen älskar.

Det största samarbetet jag har för tillfället är med den fantastiska modedesignern Yvette Hass där jag har skapat en illustration som kommer att tryckas på en t-shirt kollektion som kommer att släppas nu framöver.

Mina print finns tillgängliga till försäljning på webshopen www.mhmp.se. Det går även att hitta mina prints i tre inredningsbutiker i Sverige som jag har som återförsäljare nämligen Fabriken i Jönköping, Pickedout i Västerås samt rum28 i Kristianstad.
Man kan även följa mig på instagram @designbymhmp för mer inspiration och nyheter.

Senaste inlägg