RMS Beauty är RAW!

 

Miranda-Kerr-1024x546

RMS Beauty är märket på de flesta makeupartisters läppar just nu. Med sitt rena, ekologiska märke är RMS de största fotomodellernas förstahandsval med modeller som Gisele och Miranda Kerr som aldrig lämnar huset utan dessa it-produkter. RMS Beauty är en helt organisk och ren makeuplinje startat av den världsberömda makeup artisten Rose-Marie Swift och hennes resa mot skapandet av RMS startade för flera år sen. Rose-Marie började jobba med sin egen hälsa, vikten av ett hollistiskt tänkande blev viktigt, att leva hälsosamt på alla plan. Rose-Marie insåg att makeup innehöll flera tungmetaller och kemikalier och idéen om ett rent, organiskt märke föddes och RMS Beauty började ta sin form. 

eye_shadowkarlie-kloss-us-fashion-model

Vad gör RMS Beauty till ett av dom bästa märkena inom makeup just nu?

Den skonsamma och vårdande effekten produkterna ger huden, i kombination med trendiga färger och smidiga förpackningar som dessutom är ett rent alternativ för hud och natur, gör RMS till ett självklart val för proffs och hemmaanvändare. Lär känna några av våra favoriter!401605_e1.jpg

RMS Raw Coconut Cream är en ekologisk kokoskräm som är så mild att den fungerar både som ansiktsrengöring och ansiktskräm i ett. Kokosolja är antibakteriell, rik på antioxidanter, läkande och lugnande. Produkten passar alla hudtyper från akneproblem till extremt känslig hud. Inköpsställe: Corinne and Friends i Sturegallerian.

39885

Sublime Lip Shine kommer i fyra färger, med rik mimosaolja som är  fylld med A och C vitamin får dina läppar ordentligt med näring under vintern. “UN” Powder är ett superfint ljusreflekterande puder som suddar ut linjer och porer direkt, ger dig ett mjukt och flawless resultat. Det enda pudret du behöver då det passar alla tillfällen och alla hudtoner. Dessutom innehåller det bara en enda ingrediens, mineralen kiseldioxid som finns naturligt i bambu men också i vår hud. 

Senaste inlägg