18/08

Nystart

Hej på er!

Den här bloggen kommer få stå tom ett litet tag då jag håller på att fixa med en ny. Känner att det är dags att lämna Lilac och börja på något nytt och fräscht. Målet är att få över alla mina gamla inlägg dit och förhoppningsvis även få köpa ut mitt domän, men tills vidare kommer jag blogga på den nya portalen som vanligt.

Jag kommer skriva här när den har startat upp och jag hoppas verkligen att ni vill följa med mig dit. Allt kommer bli så mycket bättre när jag själv kan bestämma över design, se statistik osv. Ni får mer än gärna kommentera i det här inlägget och säga vad ni vill se mer av i den nya bloggen, eller om något jag redan gör är bra. Vi hörs snart!

Puss, Lovisa

IMG_1666

17/08

Att vara sådär kär

Jag blir sådär löjligt glad när jag ser dessa parbilder cirkulera på alla bloggar. När de skriver om hur kära de är i just Honom och hur lyckligt lottade de känner sig över att just Han är deras blir jag så upprymd för att jag själv kan känna igen mig i vartenda ord. Förr fantiserade man jämt om hur det skulle kännas att vara sådär kär som ingen egentligen kan beskriva, och nu vet jag precis hur det känns.

Jag önskar verkligen att alla någon gång får uppleva den där kärleken, helst flera gånger om, för det kan vara det finaste som finns.

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 14.35.28Skärmavbild 2015-08-17 kl. 14.35.49

Bilderna är tagna från Kenza, Lisa, Angelica, Janni och Molly

17/08

Sensommar på landet

Har som vanligt haft två helt underbara dagar på landet och den här gången hälsade även James och Malin på med hundarna. Direkt när de kom på fredagen åkte vi ner och badade i sjön. Pappa och jag tog en skön joggingrunda dit och sen badade vi ihop med hundarna. Efter att jag hade värmt mig framför brasan i vardagsrummet åt vi tacos ute tills det var helt mörkt.

Nästa dag kom de ut igen och hade även Tilda med sig. Vi spelade sällskapsspel och kubb, lagade mat och njöt av sensommaren medan hundarna sprang runt som galna på tomten. Sixten är på deras Molle precis hela tiden, han ger sig verkligen inte. Det spelar ingen roll att Molle gläfser till åt honom, han hoppar på honom igen efter två sekunder. Nu förstår man kanske hur mycket vi kämpar med honom- Världens envisaste hund. Men lite gullig är han allt.

DSC_0075 DSC_0125 DSC_0129 DSC_0106 DSC_0110

Älskar Ludvigs kombo av fotbollsstrumpor och flip-flops. 

DSC_0134 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

16/08

Sammanfattning av Rom

Om jag skulle försöka sammanfatta vår resa till Rom på något sätt skulle jag säga att den var helt fantastisk och att ni verkligen borde åka dit. Axel kunde inte valt en bättre destination. Det är inte direkt en sol- och badresa men om man känner att man har en dag över finns det alltid möjlighet att åka iväg. Annars räcker det gott och väl att bara strosa runt i staden, det finns verkligen SÅ mycket att se. Axel och jag hann med allt vi ville på lite mindre än fem dagar men jag hade absolut kunnat stanna längre ändå.

Om ni ska åka till Rom vill jag tipsa om det här: 

✿ Läs på innan vad som finns att göra och vilka platser ni vill besöka och märk sen ut det på en karta.

✿ Ta dig fram via gång. Trafiken i Rom är minst sagt lite kaosartad så det är allra enklast om man går överallt. Därför är det en fördel att bo centralt och ta med sig sköna skor.

✿ Om du åker när det är högsäsong får du räkna med att det är riktigt varm mitt på dagen. Mellan 11 och 17 är det så varmt att det knappt går att vara ute så planera aktiviteterna tidigt på morgonen eller senare på kvällen.

✿ Besök alla sevärdheter tidigt på morgonen när det precis har öppnat. Det är galet mycket folk sen.

✿ Sist men inte minst, ät så mycket gelato du orkar! Det finns precis överallt.

IMG_1852 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi smet ut från hotellrummet och åt en lunch på samma gata som hotellet låg. För att överleva värmen tog vi en öl och en svalkande mojito.